fredag 27 april 2012

Efter en ganska så smidig resa till Nairobi förutom sömnbrist så är Ann & jag på plats på Gemina Court. Det är regnperiod så regnet vräker ner utanför fönstret så även rejäla åsksmällar emellanåt. Annars ganska behaglig temperatur. Har träffat en massa snälla och hjälpsamma svenska,danska och finska grannar, vilket gör att vi känner oss väldigt välkomna hit. Det är några som har träffat Angus och dom talar mycket gott nästan lyriskt om honom, de säger att han är en färgstark liten person och löser situationer på ett kreativt sätt. Jättekul att höra för hans blivande mamma:-)

Vi har redan hunnit med två bilturer till Nakumatt, den lokala mataffären. En liten upplevelse i sig...vi törs ännu inte gå dit själva:-) men det kommer väl. Övergångsställ finns inte här så det är bara att ge sig ut i den livliga trafiken när man vill över vägen, lite annorlunda än i Sverige tycker vi.

Har inhandlat olika plastbyttor och plastlådor för förvaring som inte finns alls här! Ett Ikea skulle nog gå bra här! Vi är så glada över att idag ha fått upp krokar till myggnätet. Inatt sov vi under myggnätet på vårt eget innovativa sätt som man förhoppningsvis kan se på bilderna.

Kanske blir det Karen Blixen museet imorgon beror lite på vädret.

1 kommentar:

  1. Hej därnere!

    Vad roligt att höra hur ni har det men framförallt om Angus!
    Ser inga bilder än men det kanske kommer.
    Hoppas utflykten imorgon blir fin.

    kram kram

    SvaraRadera