söndag 29 april 2012

Söndag i Nairobi

Igår blev det en utflykt till Karen Blixen museum och området däromkring. Ann´s kompis Sandra (med sina 3 små barn) hämtade oss på Gemina Court och sedan bar det av ut till fina grönområden. Giraff Centre, Karen Blixen museum där Steve gav oss en guidad tur (bilder kommer senare) vi hann även med Kazuri pärlfabrik där vi fick se hur ensamstående kvinnor rullar olika pärlor som sedan blir fina smycken. Efter den turen var det dags för lunch i närheten av där Sandra bor, i Lavington. En trevlig Kinarestaurang med lekplats för barnen.
Idag har Ann & jag gett oss ut på egen hand för första gången, till Nakumatt (den lokala affären), ännu mer shopping av olika plast byttor och mera plastbyttor... min lägenhet här på Gemina börjar likna mer och mer ett hem.
En stund solande på den lilla altanen nu i eftermiddag, härligt med lite solsken efter allt regn här:-)

3 kommentarer:

  1. Jahaja nu försvann mitt inlägg, tror jag iaf;)gör ett nytt försök, jättekul att få ta del av ditt äventyr,känns helt overkligt att du är så långt borta, men det låter som du sakta men säkert håller på att finna dig tillrätta:) själv sliter jag som vanligt med mina PM:( så det var extra roligt att hitta din adress i mailkorgen:D Många kramar Susanne L (sulu)

    SvaraRadera
  2. Hej Annelie och Ann!

    Låter som att ni börjar komma i ordning därnere. Sol tom. vad mysigt!
    Här har det varit finfint vårväder igår och idag. Vi ska till enskede för valborgsmässofirande ikväll. Igår var vi i Stallarholmen. Det var ett jättefint torp som vi ska hyra i sommar!
    Nu är vi spända inför morgondagen när du ska få träffa din lilla son och vi får höra mer om vår kusin!!!

    Kramar från Susanne

    SvaraRadera
  3. Hej Annelie och Ann!

    Lycka till i morgon och NJUT!!!!! Vad fint att just ni 2, du och lille A, hittade varandra även om ni kommer från helt olika delar av världen. Och skönt att du har Ann med dig att dela upplevelserna!

    Kramar från Elina och Figge

    SvaraRadera